Willem Brandriet Rijssen, masseur, fotografie
.
 MASSEURWILLEM BRANDRIET


FOTOGRAFIEMobiel:  06 53232673

MASSEUR 

Ik ben Willem Brandriet. Ik heb sinds 20 jaar een bloeiende massagepraktijk. Ik begon met een opleiding als sportmasseur bij de Carex (instituut voor sportmassage) in Almelo. Na mijn diploma behaald te hebben volgde ik uit interesse de avondopleiding homeopathie van de firma Vogel. Ook heb ik jarenlang de introductiecursussen haptonomie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gevolgd. Ik begon parttime te werken bij diverse sportclubs en ik heb veel ervaring opgedaan met sporters en hun blessures. Ik begeleid ook sporters met trainingsschema’s, voedingsadviezen en krachttrainingadviezen.

Door mijn speciale massagetechnieken kreeg ik het al gauw te druk om nog parttime te werken in de sportwereld. Vanaf dat moment werkte ik aan huis binnen een praktijk. Tijdens deze beginjaren heb ik ook les gehad van De heer W. Stolk, bindweefselreflexzônetherapeut te Rijssen. Hij heeft mij een schat aan ervaringen meegegeven, door zijn geheel eigen invalshoeken voor massage.

Voor mij geld dat een lichamelijke klacht nooit op zichzelf staat. Een pijnlijke schouder of nek is voor mij een symptoom van bijvoorbeeld stress, verkeerde werkhouding, slechte en ongezonde leefwijze. De meeste mensen die ik zie hebben hun huisarts en diverse therapeuten al geraadpleegd en zijn uitbehandeld. Mensen vertellen mij dat er al diverse röntgenfoto’s, CT- en MRIscans zijn geweest, maar er is geen oorzaak gevonden voor hun probleem.

Ik werk volgens een vast protocol: Ik neem een anamnese af, ik doe oriënterend onderzoek en na een uitleg begin ik aan het lichaam te werken. Meestal werk ik aan het hele lichaam. Na 2 à 3 behandelingen moet er al een behoorlijk positief resultaat zijn voor mij en de cliënt. Als dit het geval is gaan we verder met behandelen. Als na verloop van tijd de lichamelijk symptomen weg zijn komt de cliënt bijvoorbeeld tussen de 4 en 16 weken terug.

Ook als de cliënt dit wil kunnen we samen onderzoeken, wat de oorza(a)k(en) van het/de sympto(o)m(en) is/zijn geweest. Is de oorzaak bijvoorbeeld stress geweest, dan kunnen we middels ontspanningsoefeningen en gesprekken hier mee om leren gaan.

Ook kan ik cliënten doorverwijzen naar diverse trainingscentra om hun lichaam op de zwakke plekken te trainen en te versterken (b.v. ARTROS te Rijssen, specialist in ergonomie en fysieke belasting).

Indicaties om te kiezen voor mijn behandeling zijn:
   -
          migraine
   -
          hoofdpijnen
   -
          alle rugproblemen
   -
          nek- en schouderproblemen
   -
          knieproblemen
   -
          enkelproblemen
   -
          zeurende bovenbeenklachten etc. 
   -
          behoefte aan een ontspanningsmassage

Ook heb ik tijdens mijn ervaringen als masseur duidelijke relaties gezien en gevoeld tussen problemen in het bewegingsapparaat en orgaansystemen, bijvoorbeeld:

   1.  Bij het oplossen van lage rugproblemen normaliseerde de stoelgang.

   2.  Bij het oplossen van lage rugproblemen bij vrouwen, herstelde zich ook de menstruatiecyclus.

Voor afspraken kunt u  bellen onder telefoonnr: 06 53232673

Een 1e afspraak duurt + 45 minuten, vervolgafspraken tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van de soort behandeling.

Mijn tarieven zijn:         1 uur:    € 60,=

45 min:   € 45,=

30 min:   € 35,=

 
 

                                                                                                    Webdesign: Studio Entoshof Rijssen